Sunshine Blogger Award #15

The Sunshine Blogger Award
Travelling With Maro nominated me for this award on June 28, 2020

I am back with another Sunshine Blogger Award thanks to Travelling With Maro for nominating me for this award. I am really grateful for this award. I love doing these and giving them to other people. People!! Go over and check out the channel. There are some great post on their. And don’t forget to follow the blog also.

2019-thank-you-stars-glitter-animation

The Rules Are :

  1. Thank the blogger(s) who nominated you and link back to their blog.
  2. List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post/ or on your blog.
  3. Answer the 11 Questions the Blogger asked you.
  4. Nominate up to 11 new blogs to receive the award, write them 11 new Questions and notify them about the nomination.

 

QUESTIONS!

1. How do you deal with stress?

Answer – by reading the bible and praying to Jesus Christ

2. Favorite actor and actress?

Answer – I don’t have one

3. Do you like sports?

Answer – Yes

4. Have you ever dated before?

Answer – No, I got with my husband, and we been together ever since

5. What was your favorite part about High School?

Answer – Sports

6. Where would you want to spend your summer vacation in?

Answer – My camper van by the beach

7. Favorite movie?

Answer – I Am Gabriel

8. Favorite type of music?

Answer – Gospel music and oldies

9. Most hilarious thing you’ve ever done?

Answer – Nothing that I can think of right now

10. Do you like to read comic books? If yes, what types do you read?

Answer – No

11. Favorite dessert?

Answer – Chocolate CakeΒ 

Sunshine-Blogger-AwardNominee

The nominees for this award is everyone that is following my blog. It’s too many great people to pick so this time I nominate everyone. I hope that you participate in this fun award and you can answer the same question as I did above. Thank you and God Bless

18 thoughts on “Sunshine Blogger Award #15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s